Den boligsociale helhedsplan har på det seneste ansat fire medarbejdere.
Elin Kyhl Svendsen er ansat som leder af  Verdenshaverne.Hun har indtil nu været frivillig formand for foreningen Verdenshaverne. I det boligsociale regie skal Verdenshaverne udvikle sig til en socialøkonomisk virksomhed med skånejobbere, der bl.a. producerer grøntsager, udplantningsplanter m.m. til salg, står for fælleshaver sammen med beboerne samt understøtter vedligeholdelsen af den kommende bypark. 
Elin er uddannet biolog og har blandt andet været leder af Den økologiske Have i Odder.
Jonas Strandholdt Bach er ansat som informations- og sekretariatsmedarbejder i et barselsvikariat. Han skal dels arbejde med den interne kommunikation og sekretariatets funktioner, men han er også på udkig efter den gode boligsociale historie, som kan fortælles i nyhedsbreve, på boligforeningens side om det boligsociale arbejde, og såmænd også her på gellerup.nu.
Jonas er uddannet antropolog og er kendt med det boligsociale miljø fra Trige og fra Det boligsociale Fællessekretariat, hvor han arbejdede fra 2009 til 2014. Han er i øvrigt vokset op på Toveshøj og har gået på Tovshøjskolen.
Birger Agergaard er en gammel kending på gellerup.nu, men tidligere var det Gellerup Fællesråd og de to boligafdelinger i Gellerup, der stod bag gellerup.nu.
Det er nyt, at indsatsen hører under den boligsociale helhedsplan, og Birger søgte og fik stillingen. Han skal fortsat stå i spidsen for frivillige borgerjournalister, og flere frivillige skal inddrages og tilbydes kurser.
Birger er journalist og har arbejdet med Gellerup siden 2007.
Ghassan Hassoun præsenterede vi egentlig også i marts, men det var som fritidsjobvejleder i et barselsvikariat. Nu har han fået stillingen som vejleder i Virksomhedsskolen, som er under opbygning.
Ghassans opgaver bliver i første omgang at varetage de beskæftigelsesrettede indsatser i samarbejdet med entreprenørerne i den fysiske helhedsplan, samt at etablere virksomhedsskolen i tæt samarbejde med Ungdommens Ud-dannelsesvejledning og Aarhus Produktionsskole.
Rent praktisk bliver Ghassan ansat i Aarhus Kommune, men han vil have sin arbejdsplads i Det boligsociale Sekretariat. Han er uddannet socialrådgiver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.