Er du skoletræt og vil gerne i gang med at arbejde, indtil du finder ud af noget med uddannelse? Så har du chancen på den nystartede Virksomhedsskolen Gellerup, idet den nu er begyndt at tage unge ind.

Da der er tre andre virksomhedsskoler i Aarhus, er der rig mulighed for at prøve kræfter med handel og en række byggefag, hvis der ikke lige er fag nok i Gellerups virksomhedsskole.

Skolen i Gellerup vil hovedsageligt tilbyde opgaver indenfor

• struktørarbejde som armering, forskalling og betonstøbning.
• nye håndværksopgaver til i takt med, at byggeriet i Gellerup skrider frem.

Skolen er for 17-25-årige, der gerne vil have branche-afklaret, hvilken uddannelse han/hun kan tænke sig, og bruge tilbuddet fornuftigt til  forberedelse og opkvalificering. Derfor er der også fagundervisning.

Holder samtaler med unge
”Jeg er i gang med at markedsføre skolen i Gellerup, og jeg skal holde samtaler
med en del unge, så vi kan starte med omkring fem inden jul. Interesserede kan henvende sig direkte til mig eller via deres UU-vejleder,” siger Ghassan Hassoun.

Skolen har ingen adresse endnu, men projektleder og UU-vejleder Ghassan Hassoun satser hårdt på at finde stedet snart. Indtil da vil eleverne få mulighed for at være på en af de tre andre skoler, som ligger på Aarhus Havn, sygehusbyggeriet i Skejby og Bruuns Galleri.

Så kender vi det godt!
Ghassan Hassoun fortæller, at mange ikke kender begrebet virksomhedsskole. Men når han fortæller mere om ideen bag skolen, så forstår alle den: ”Nåe, det har vi også hjemme, det er noget med, at forældrene går hen til en mester og siger: ’Min søn/datter keder sig i skolen, kan du ikke tage ham/hende i lære?’ Det er lidt det samme, vi laver, men forskellen er, at vores tilbud er tidsbestemt,” siger Ghassan Hassoun.

Kontakt Ghassan:
Via facebooksiden: Virksomhedsskolen-i-Gellerup
Tlf.: 2336 1007 / mail: ghha@bbbo.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.