En stille og rolig aften i lørdags samledes omkring 20 Gellerup-beboere foran Lykkeskolen kl. 18.45.
”Det var meningen, at vi skulle stå med fakler i aften, men som I ved så fik vi ikke lov, så jeg håber I har taget lommelygter med,” fortalte Essa Taha fra Det Palæstinensiske Forum i Danmark, der sammen med andre foreninger i Gellerup og Toveshøj har arrangeret gå-demoen.
Klokken 19 var der afgang mod Klubberne i Gellerup, og udadtil så optoget ud til at være et hold på spadseretur i det lune aftensvejr, men det billede blev hurtigt ændret, da de pludselig begyndte at råbe op. I kor råbte de ”Boykot Israel”, ”Free free Al-Aqsa” og en masse andet om Jerusalem, eller ”Al-Aqsa” som man kaldte byen på arabisk.
Tilråb fra altanerne
Selvom det ikke lød af så meget, blev der alligevel også råbt med fra altanerne på Gudrunsvej, og mange tog et kig for at se, hvad der foregik.
Da optoget endelig nåede til Klubberne fik Radwan Mansour ordet og sagde et par trøstende ord, for der hang nemlig en sørgelig, vred og magtesløs stemning i luften omkring forsamlingen.  Til sidst rundede man af og den lille forsamling blev opløst i alle retninger med små diskussioner hist og her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.