Fra døgnrapporten hos Lokalpolitiet Aarhus Vest:
Kl. 17.29 onsdag fik vi en anmeldelse om en episode, som vi har takseret til at vedrøre kvalificeret vold, altså den grove voldsparagraf i Straffeloven, idet to 13-årige drenge blev sprøjtet med peberspray af en 15-årig dreng. Det skete på Janesvej ud for børneinstitutionen Troldhøjen.
Efterfølgende har den 15-årige forsøgt at overbevise de forurettede om, at forholdet ikke skal anmeldes til politiet. Vi vurderer i øjeblikket om der, ud over sigtelsen for brugen af pebersprayen også skal ske sigtelse for vidnetrusler.
Den 15-årige kan herudover forvente en sigtelse for overtrædelse af våbenloven, idet peberspray er ulovlig og betragtes som et våben.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.