En lille hverdagshistorie af den slags, som gør en glad…
Forleden dag greb en fortravlet borgerjournalist mm. (gæt hvem?) på en tidlig fridag ud efter sin telefon for at ringe til sin søster, der venter barn. Men hvor var den? Ind til naboen og sige "Kan du prøve at ringe til min telefon?" – uden at der kom en ringetone..
Nå, nu var det til at tænke. Hvor kunne den ligge? Da der kom lidt gang i hjernesvingningerne, var Gellerup Bibliotek det første sted, der poppede op i hukommelsen. Og så var der jo også City Vest og Midttrafik og Arriva…

Ned på biblioteket og kikke. Og minsandten, om ikke telefonen lå der, hvor vores ven havde siddet og læst om AGF´s kamp mod Brøndby. Den havde ligget på nøjagtigt det samme sted i tre timer…

Så derfor: Tak til de mennesker, der i tre timer lod være med at stjæle min telefon (ok, nu afslører jeg så at det var mig selv der havde tabt min mobil). Det var dejligt.

Vi har brug for at anerkende de positive hverdagshistorier. Det kan være synet af børn, der løber rundt og spiller fodbold, når konen eller kæresten kommer og giver én et kys, eller når naboen overrasker én. Har du en god historie, du gerne vil fortælle, så skriv til os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.