Narins mor og moster blev meget forbavsede, da de kunne læse i gellerup.nu, at politiet mente, at Narin blev holdt skjult i lokalområdet med moderens viden.
Moderen, Shahrazad og dennes søster Shayma Agha-Ridha, har henvendt sig til gellerup.nu for at fortælle deres version af Narins forsvinding, som vi fortalte om i tirsdags. Ifølge politiet må moderens familie have vidst, hvor den 12-årige pige opholdt sig, siden hun gik under jorden i februar.
Ringede på døren hjemme
Pigen dukkede op tirsdag aften hos moderen, da hun ringede på døren hos familien i Gellerup. Efter bare 20 minutter hos familien ringede familien til politiet og fortalte, at Narin var fundet, og de tog ind på Politigården med hende.

Samværet med pigen blev derfor kun ganske kort, da pigen igen blev overdraget til socialforvaltningen.
”Hun var meget ked af det og presset,” siger Shayma. Men moderen gik til politiet, fordi hun ønsker at samarbejde.
Familien på moderens side har altid samarbejdet med de sociale myndigheder, og de to mindste sønner, der også er anbragt uden for familien, bor hos en plejefamilie i Skive og trives, siger de to kvinder.
Alle tre børn er tvangsanbragt
Alle Shahrazads tre børn er tvangsanbragt, fordi myndighederne ikke mener, at hun i tilstrækkelig grad kan skærme børnene mod faderen, som hun har været skilt fra i syv år.
”For retfærdighedens skyld skal folk høre vores version af sagen,” siger Shayma. Hun og Shahrazad forstår ikke, hvorfor politiet mener, at det er dem, der skulle have skjult pigen eller havde kendskab til, hvor hun var.
De to søstre var på kursus, da de 23. februar fik at vide, at Narin var forsvundet fra børnehjemmet, kun et par dage før hun skulle have været flyttet til en plejefamilie i Aalborg.
Ked af at få en plejefamilie
”Vi ved det jo ikke, men vi tror, at hun var ked af at få en plejefamilie og hellere ville være på et børnehjem. Selv ville jeg ikke have noget imod en plejefamilie, bare hun ville trives dér,” siger Shahrazad. Hun og søsteren meldte selv pigens forsvinding til politiet – et bevis på, at de ikke ville holde hende skjult, siger de.
”Politiet og socialforvaltningen dukkede op hos os mange gange, men vi kunne kun sige, at vi ingen anelse havde om, hvor hun var. De blev ved med at komme,” fortæller Shayma.
Troede hun var i udlandet
”Vi synes politiet skulle have undersøgt sagen bedre, for eksempel via telefonsamtaler, videokameraer og så videre. Vi er usikre på, hvor godt de har ledt hos pigens far,” fortsætter hun. Pigens far, som bor i Aarhus, har en stor familie, også i udlandet, og derfor troede søstrene, at hun blev holdt skjult i udlandet.
”Vi blev derfor meget overraskede, da vi i gellerup.nu læste, at politiet mente at have en viden om, at hun var her i området. For vi troede, at hun var i udlandet,” fortæller Shahrazad.
Må besøge datteren
Hun må afbryde interviewet, da hun har en aftale om, at hun kan besøge Narin på et børnehjem i Aarhus.
”Jeg vil gerne have hende i en plejefamilie, for hendes brødre trives ved det. Dem besøger jeg hver anden tirsdag. Jeg vil allerhelst have mine tre børn tilbage, og jeg håber også, at det kan lade sig gøre.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.