Så er lugen slået op i Gellerups nye popup-cafe, der ligger midt i Gellerupparken ved siden af de mobile blomsterbede ved beboerhuset Yggdrasil.

Cafeen med det mundrette navn "Gellerup – Berlin Summer ’15" er lavet af Gellerupparkens afdelingsbestyrelse med inspiration fra den Berlintur, afdelingsbestyrelsen var af sted på i juni.

Mohammed købte slik
Chadi Ali Kayed er daglig leder af cafeen, og han kunne lørdag eftermiddag sælge den første pose slik til Mohammed, som kom forbi med vennerne Ali og Omar. Derudover er det muligt at købe kaffe, te og kage og sodavand – og om aftenen kan de voksne købe sig en vandpibe og sætte sig og hygge rundt ved bordene.

Popup-cafeen kommer i løbet af august til at knopskyde med telte og flere borde og bænke og andre installationer. Og hen ad vejen kommer der måske også musik og underholdning, og der er også en ide om, at der skal laves et loppemarked.

Cafeen har åbent dagligt fra kl. 15 til ca 23, men hvis det regner meget, kan cafeen dog lukke ned. Foreløbig for er det planen, at cafeprojektet fortsætter i hele august, så der håbes på, at sommeren endelig kommer til Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.