Børnene i Cirkus Tværs har haft en sørgelig sommer efter, at deres elskede cirkusdirektør Trille Lucassen døde i en trafikulykke. Cirkus lukkede lige efter ulykken og var lukket til og med bisættelsen i sidste uge, men nu kommer børnene igen i cirkus.
Een gang var Cirkus Tværs dog åben for børnene, idet den konstituerede leder Søren Stockmar inviterede cirkussets medlemmer til en snak om døden.
"Spørgsmålet var der, det var tydeligt, og derfor var det også vigtigt, at vi tog hånd om det. Vi talte et par timer om, hvad der var sket, og hvad død og bisættelse er for en størrelse," siger han til JP Aarhus.
Cirkusset åbnede igen mandag den 27. juli. Stillingen som leder af Cirkus Tværs vil blive slået op i slutningen af august.
Mangler vidner til ulykken
Politiet har ifølge avisen stadig ikke fundet frem til vidner, der kan gøre rede for, hvad der var årsag til ulykken, hvor Trille mistede livet.
Den 22-bilist, som førte bilen, som påkørte Trille, er afhørt, men det har ikke været fremme i nogen medier, hvad denne afhøring har bragt frem af relevante oplysninger. Politiet leder fortsat efter vidner, som kan give et bedre billede af, hvad der skete lørdag den 11. juli sent på aftenen i krydset Søren Frichs Vej / Aby Ringvej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.