Projekt Gellerup C handler om at skabe nye aktiviteter ud fra beboernes egne idéer og kræfter. Hen over efteråret har en række beboere og lokale foreninger udviklet idéer til, hvad Gellerup C kan indeholde – og det var flere af disse aktører, der i efterårsferien lavede aktiviteter i cirkusteltet foran Yggdrasil.

Vinterforberedelser
De nye byrumsaktiviteter kommer til at spire frem på Instant City-pladsen omkring informationscentret InstantOne fra foråret 2016.  Selve Gellerup C-projektet kommer til at bestå af tre forskellige aktiviteter, som bliver udvalgt inden årsskiftet.

Lav forslag til logo
Gellerup C har brug for et logo, derfor blev der i efterårsferien igangsat en konkurrence. Der er allerede er indkommet mange gode forslag, men du kan stadig nå det. Du kan aflevere dit forslag i InstantOne – eller du kan sende det på mail til ahna@aarhus.dk. Sidste frist er 10. januar.

Vinderen afsløres ved Samvirkets Årsmøde tirsdag den 26. januar 2016 i Foreningernes Hus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.