Hjerteforeningens Hjerteudvalg i Aarhus Vest tilbyder i 2016 et 32 ugers kursus for hjertepatienter, som vil leve et aktivt liv med hjertesygdom. Kurset har til formål at udvikle og vedligeholde de hjertesunde livsstilsændringer, som borgere med hjertesygdom har påbegyndt på sygehuset og i kommunen.

Deltag på Hjertemotion
Er du hjertepatient og bosat i Aarhus Vest, kan du deltage i et 32 ugers Hjertemotionsfor-løb i Globus1. Kurset består af 1,5 times hjertemotion om ugen i 32 uger med en fysioterapeut og frivillige fra Hjerteudvalget. Dertil er der hjertecafé fire gange i løbet af de 32 uger. De faglige oplæg i hjertecafeen vil tage udgangspunkt i deltagerens ønsker. Der er mulighed for sprogstøtte.

”På et øjeblik kan livet forandre sig, hvis hjertet bliver ramt af sygdom, og ofte er hjertepa-tienter alene med deres tanker og angst. Derfor er vi meget glade for dette samarbejde med Hjerteforeningen,” siger Sussie Østerby, koordinator i Folkesundhed Aarhus Vest, Globus 1.

Praktisk info
Kurset starter i uge 4 og løber i 32 uger. Kurset kommer til at foregå i Globus1. Det koster 20 kr. pr. gang.

Interesserede kan høre mere og tilmelde sig til Folkesundhed Aarhus tlf. 8713 2631 eller til Hjerteforeningens frivilligkonsulent Tove Hansen tlf. 2175 5668.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.