De fleste har nok efterhånden bemærket det ”røde rumskib” der er landet ved siden af klubberne og Gellerupbadet. Det er informations-centeret Instant One, som fremover skal være hele områdets møde- og hænge-ud-sted og samtidig fortælle om helhedsplanen og de store forandringer herude i både ord og billeder. Og det åbner i morgen, fredag.

Et billede = 1.000 ord
Et billede siger mere end 1.000 ord, siger man. Og det har Dokumentationslauget i Gellerup og Toveshøj udnyttet til at lave en udstilling af fotografier, der fortæller om hverdagen, som de som beboere selv oplever den. Udstillingen, ”Hej eller farvel?” har fernisering fredag, når InstantOne slår dørene op kl. 15.

Billederne er taget både inde og ude og viser mennesker, natur og bygninger i et Gellerup i forandring – men også hverdagen og privatlivet bag de lukkede døre.

Fest hele eftermiddagen
Ved ferniseringen vil der også være musik, snacks og drikkevarer. Og selvom alle detaljer i det nye hus, der er bygget sammen af en masse gamle containere, endnu ikke er helt færdige, og selvom sidste uges storm tog en stor bid af de udendørs markiser med sig, skal det hele nok gå, og ingen bliver snydt for fest og god stemning. Det forsikrer kommunikationschef i Brabrand Boligforening, Lotte Pape, som også har fået kontor i InstantOne.

Læs alt om åbningsfesten på Facebook.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.