Hun skal ikke alene være projektleder på Kulturbyens begivenheder i Gellerup – hun er også flyttet til Gellerup som privatperson.
Det er teaterinstruktør og skuespiller Gitte Christensen, der står bag den nye udgave af Gellerupscenen. Den 1. september startede hun som kunstnerisk leder af 2017’s event i Gellerup, som hun har givet titlen EUTOPIA. Gitte Christensen er ansat af Aarhus Kommune, og hun skal de kommende år sammen med beboerne i Gellerup og Toveshøj og resten af Aarhus arbejde på at skabe det store fuldmånearrangement, der skal finde sted i Gellerup fem dage i juli 2017.
Flytter ind i Gellerup
Gitte Christensen er ude i den store verden kendt under navnet Brigitte Christensen. Hun har i mange år boet og arbejdet med film og teater i Rom, hvor navnet Gitte er svært at udtale. Kulturhovedstad 2017-projektet har nu fået hende til at vende hjem til fødebyen Aarhus, hvor hun skal være med til at skabe det store fuldmånevent EUTOPIA 2017 i Gellerup.

Gitte Christensen er rykket helt tæt på, fordi hun ønsker at lære området og beboerne at kende. Midt i november flyttede hun ind i en lejlighed på syvende sal på Gudrunsvej. Herfra kan hun skue ud over hele området og på nærmest hånd følge de store forandringer, som Gellerup gennemgår i disse år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.