Tirsdag aften spillede Vatanspor sig videre i pokalturneringen, da Fuglebakken blev besejret 3-0. Det skriver Vatanspor på sin Facebookside.
Sportschef Osman Eroglu skriver, at Fatih scorede til 1-0 efter fem minutters spil. Halvvejs i halvlegen udnyttede Onur Akdag en retur, og sparkede Vatan på 2-0.

"I anden halvleg vrimlede det med store chancer i begge ender. Til sidst slog Onur sejren fast, da han scorede til 3-0.

Der var to debutanter med i dagens pokalkamp. Kenan Zubanovic startede ved siden af Selim i midterforsvaret, mens Lopunyak Sisto kom ind på den centrale midt i de sidste 20-25 minutter."

Eroglu nævner, at onsdag i næste uge gælder det playoff-muligheden for at komme i Danmarksserien.
"Vi overvejer om der skal lejes en bus til kampen. Hvis du er interesseret, så smid lige en kommentar på Facebooksiden, så vi kan danne os et indtryk af hvor stor interessen er. Det vil formentlig koste 100 kr.," skriver Osman Eroglu