I morgen onsdag spiller Vatanspor sin skæbnekamp om at rykke op i Danmarksserien. I Give spilles kampen mod fyske SSV Højfyn og det ser i aften kl. 19.
Der kører ikke nogen bus til Give. Sportschef Osman Eroglu skriver på Vatanspors Facebookside, at der ikke var nok tilmeldinger til fælles buskørsel. Men han opfordrer folk til at tage den 75 kilometer korte tur for at heppe på Vatansporf-spillerne. Også fordi han ved, at SSF Højfyn selv stiller med en, måske to busser.
Holdet ligger i Jyllandssesrien og fik akkurat ikke en af de to jyske pladser til at rykke op i Danmarksserien. Men Jylland og Fyn skal ud i playoff for at kæmpe om en ekstra plads.
Vinderen af kampen på onsdag rykker direkte op i Danmarksserien, mens taberen får en ny chance, mod taberen mellem to sjællandske hold.
75 procent chance på papiret
"Lige nu står vi på papiret med en 75 procents chance for at rykke op i Danmarksserien," skriver Osman Eroglu.
Spillemæssigt er chancerne også inden for det mulige. Sportschefen skriver:
"Jeg var på Fyn i fredags for at se vores kommende modstander, og en ting er helt sikker. Det bliver de små marginaler, der afgør kampen. SSV Højfyn er bestemt et godt hold, og måske endda små favoritter til onsdagens kamp.

Vi tror absolut på en sejr på onsdag mod SSV Højfyn, og håber l også tror på det. I har sæsonen igennem vist jeres enorme støtte, og det kunne være så fedt, hvis I vil støtte os en sidste gang," skriver han til holdets mange fans. Alene på Facebook følges holdet af 3200. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.