Sådan beskriver Ulla Bording Jørgensen, leder af Blokambassadørerne, hendes oplevelse af oprydningsdagen i Gellerup og Toveshøj søndag formiddag.
Hun stod for at organisere dagen, der som noget nyt fik deltagelse af Blokambassadørerne, der i ugen op til, uddelte små kort i alle blokkene med opfordringer på dansk, arabisk og somalisk til at deltage i oprydningen.
 
Det lykkedes i større eller mindre grad, og blokke fra Jettesvej, Dortesvej og Gudrunsvej deltog i oprydningen. Ulla Bording havde rekrutteret flere tidligere blokambassadører, der bor på Toveshøj, så de hjalp med at dække blokkene på Janesvej, Lenesvej og Edwin Rahrs Vej rigtigt godt.
Her er det blok B6, Gudrunsvej 58-66, der præsenterede et flot resultat

Otto, den kendte og populære oprydningsmaskot, deltog også og var i fin form trods at han havde lagt i en kælder i flere år.
Der deltog 230 voksne og børn, og der blev indsamlet over 78 poser med affald.
På Lottesvej holdt bloikambassadør Deeqa nogle unge piger i sving
Det er dog ikke normalt at der ligger så meget affald og flyder i Gellerup og Toveshøj; Ulla Bording fortæller at driften i dagene op til søndag var blevet bedt om at holde lidt igen med deres egen oprydning, så der også var noget at samle op for de deltagende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.