Lars Skydsgaard var tilbage med vietnamesiske specialiteter, men forholdene i år er anderledes end sidste år ved samme tid.
Beboerformand Anett Sällsäter Christiansen kunne fedag fortælle om, at hun ved premieren i fjor måtte sidde hjemme på sin altan og skrælle kartofler, fordi bestyrelsen ikke kunne råde over Laden i samme omfang grundet den daværende udlejning til Tousgårdsladens Venner. Tiderne er anderledes nu.

Lars tilbage
…og det kan mærkes. Lars Skydsgaard har været i Vietnam i 6 uger og kommer hjem med diverse specialiteter fra det eksotiske land. Menuen er:
Oksekød suppe m. oksekød, nudler, grønt, lune flute fyldt m. sprøde grøntsager mm.

Studerende på besøg
Tre studerende fra Roskilde Universitetscenter sidder med ved bordet, og særligt den ene – en 26-årig dansk-vietnamisk kvinde ved navn Linh – er meget interesseret i at høre mere om området. Hun spørger til dette og hint, og de lægger ikke skjul på, at de er med for at se, hvordan livet på Toveshøj og i Gellerupparken spænder an. Én af de ting, hun spørger om, er: ”Hvad er forskellen på Gellerupparken og Toveshøj?” – den kan man så tænke over.
”Altid plads til en mere”
Det har været parolen for fællesspisningerne i det sidste år. Og det er da også en fjer i hatten på bestyrelsen på Toveshøj, at man har taget et initiativ, som fredag efter fredag samler – slag på tasken -15-20 mennesker rundt om bordet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.