"Jeg drømmer om, at jeg om fem år kan sige: Hvad sagde jeg!"
Sådan fortæller Chadi Kayed, der er informationsleder i E&P Huset, der blandt andet fungerer som informationscenter i Gellerup.
Folk er begyndt at komme fra hele Aarhus til Gellerup for at benytte sig af de forskellige tilbud.” Og dette er et stort skridt, da Gellerup i mange år har været en bydel, som folk ikke har haft lyst til at besøge
"Gellerup er blevet mere åben, og det har hjulpet meget." Chadi Kayeds brune øjne lyser op, da han forklarer om den positive udvikling, der har været i Gellerup. Og han mener, at det uden tvivl er den største grund til, at eksempelvis kriminaliteten er faldet drastisk.
Folk vil flytte hertil
"Jeg tror, at Gellerup bliver et sted, som folk flytter til," siger Chadi, da han forklarer om den optimistiske helhedsplan, der er blevet iværksat i Gellerupparken og Toveshøj. Store dele af området skal fornyes, og alle lejlighederne skal renoveres. Det er ikke helt sikkert, hvornår hele planen vil være færdig, men han forklarer, at "de kloge mennesker" siger, at det skal stå færdig i 2030.
Det er en lang udsigt, men han er optimistisk. "Man kan allerede se ændringerne i området. Fodboldbanen er bygget færdigt, og man arbejder på et forbedret vejnet."
Desuden er han sikker på, at selvom det tager lang tid, så er det ventetiden værd.
Og ventetid har der været nok af, men Chadi ser lyst på fremtiden. "
"Jeg har boet her i 32 år, og selv om jeg har råd til at flytte, så bliver jeg boende i Gellerup!”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.