Bliver det os, der får årets netværkspris overrakt af Prins Joachim? Ja – det blev det! Malerfirmaet Helge & Michael Jørgensen i Brabrand var nomineret blandt tre virksomheder med under 100 ansatte, og prisen blev tirsdag overrakt til malerfirmaet og deres lærling Mustafa Celal.
Socialt ansvar i virksomheden
Prisen uddeles af Det Nationale Netværk af Virksomhedsledere og er en prestigefyldt hæder til en virksomhed, der vægter socialt ansvar højt.
Tema for årets prisuddeling er ’Fra udsat til ansat’ med fokus på, hvordan virksomhederne skaber plads og bedre fremtidsudsigter for svage ledige på arbejdsmarkedet. ’Udsat’ betyder for Michael Jørgensen: “Risiko for ikke at kunne komme i gang på arbejdsmarkedet.”
Et hæderkronet vestbyfirma
Malerfirmaet Helge & Michael Jørgensen modtog i 2006 Århus Kommunes integrationspris. Ved prisoverrækkelsen fremhævede borgmester Nicolaj Wammen firmaet for i 30 år at have ansat og uddannet medarbejdere med anden etnisk herkomst og ikke mindst for at ansætte dem i faste stillinger. Borgmesteren fandt firmaet kendetegnet ved sit sociale ansvar, rummelighed, hjertevarme og ikke mindst humor.
I juni 2007 kunne firmaet føje et arbejdsmiljøcertifikat til sine fortjenester.
Familiefirmaet med 23 ansatte gør gerne en forskel og er ikke bange for at lade sig bedømme. Det gælder også i forhold til kunderne, som giver firmaet topkarakterer i malermestrenes evalueringssystem.
Mere om Netværksprisen 
Malerfirmaet Helge og Michael Jørgensen A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.