78 personer – heraf en del i Vestbyen – vil i den kommende vinter blive spurgt, om de vil deltage i interviews om indvandrere og ledighed. 60 af personerne vil have indvandrerbaggrund, og 18 personer skal repræsentere projekter i Århus Vest.
Århus Kommune står bag initiativet, og formålet er på kort sigt at blive klogere på, hvad der er barrierer og ressourser for ledige indvandrere på kontanthjælp. På kort sigt handler det om at få flere i job.
Konsulentfirmaet Discus er valgt til at analysere statistikker og gennemføre interviews.
Den rapport, som Discus når frem til, vil ikke give konkrete anbefalinger om en indsats, men skal viderebringe lediges vurderinger af deres egne muligheder for at få arbejde, samt deres motivation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.