Fra 1.marts træffes foreningskonsulent fra Frivilligcenter Århus i Kulturhuset Herredsvang  onsdage kl. 12.30 – 14.30.
Frivilligcenter Århus i Vestbyen på onsdage
Det oplyser Jabbar Yazdani, som Århusvest-portalen har talt med i eftersøgningen af det projektmagerværksted, der er behov for efter Urbansekretariatets nedlæggelse.
Portalen har tidligere omtalt Globus1 og Bispehavens Trivselshus, som tilbyder hjælp til foreninger og projektmagere.
Frivilligcenter Århus holder til i baghuset i Mejlgade 8, men foreningskonsulent Jabbar Yazdani opslår onsdage kl. 10.30 – 14.30 ’kontor’ i Gellerup Bibliotek. Men fra 1. marts bliver det kl.10 – 12, fordi han skal være i Kulturhuset kl. 12.30 – 14.30.
Frivilligt arbejde på humanitære områder
Frivilligcenter Århus hed tidligere Fribørsen. Jabbar Yazdani understreger, at der med navneændringen følger et nyt koncept. Der skal større synlighed i bestræbelserne på at skaffe ulønnet frivillig indsats i socialt arbejde, sundhedsaktivitet og omsorg.
“Det er inden for disse indsatsområder, jeg kan rådgive,” fortæller Jabbar Yazdani: “Hvis idrætsfolk henvender sig, vil jeg nok bede dem om at tale med konsulenterne i Globus1. De ved mere om den slags, end jeg gør.”
Mange former for hjælp at hente
Jabbar Yazdani hjælper med at oprette ny forening, almindeligt foreningsarbejde og med projekter. Han understreger: “Jeg skal være kørelærer. Man skal selv køre bilen.” Men straks kommer en smilende indrømmelse af, at han da går ind i finpudsning af f.eks. projektansøgninger. Og har man brug for en dirigent til foreningens generalforsamling, stiller Jabbar Yazdani gerne op.
Jabbar Yazdani hjælper med projekter fra ide til resultat. Han støtter foreninger med alt praktisk arbejde. Og han søger samspil: “Jeg er glad, når jeg skaber kontakt mellem foreninger og andre gode kræfter, der kan hjælpe hinanden med det, de hver især er gode til.”
Tilbud om kurser i f.eks. bestyrelsens opgaver og ansvar er på bordet hos Jabbar Yazdani i Gellerup Biblitotek og snart også i Kulturhuset Herredsvang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.