Græsset er grønnere på den anden side, siger man. Og efterhånden som solen er begyndt at titte frem og det er blevet varmt inden døre i Globus1, ja så trænger også fodboldpigerne fra Gellerup Idrætsklub, GIK, til at komme ud under åben himmel.
Heldigvis fik vi lov at prøve græsset af på den anden side af Edwin Rahrs Vej, da vi mødte pigerne fra IHF i en venskabskamp på IHF’s baner ved Ellekærskolen.
I GIK har vi endnu ikke så stor erfaring med at spille på 11-mandsbane, og off side-reglerne skal vi også lige have repeteret! Men IHF er altid med på en kamp og gæstfriheden er stor, når vi tropper op. Tak til Kaj og dit hold for et spændende opgør!
Og hvis rygtet endnu ikke har bredt sig, kan vi for den interesserede læser oplyse, at dysten endte 3-2 i GIK’s favør. Så mon ikke der bliver et returopgør i nærmeste fremtid?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.