Festpladsen i Gellerupparken danner søndag den 8. juni rammen om en kulturfest.
Thomas Rosendahl Nielsen fra Institut for Æstetiske Fag på Aarhus Universitet oplyser, at kulturfesten skal fejre den kulturelle mangfoldighed og samarbejdet i den nye midtjyske region.
Det bliver i form af et møde mellem de to kulturbyer Holstebro og Århus. Holstebro Festuge og Odin Teatret lader en kulturel sendefærd besøge Århus med over hundrede optrædende, der sammen med kulturaktører fra Århus vil opføre en åben forestilling på Festpladsen i Gellerupparken.
Det hele starter med et optog, der udgår fra Bazar Vest kl. 12. Optoget ankommer til festpladsen i Gellerup kl. 12.30. Her mødes repræsentanter for de to byers kulturpolitiske ledelser og sætter forestillingen i gang.
Forestillingen slutter ca. kl. 14.
Alle bydes velkommen til en kunstnerisk og folkelig oplevelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.