Familiehygge og fællesskab prægede Skt. Hansaften i Thorsbjerg og Odinsgården på Holmstrup Mark.
Det hele startede med grillning af medbragt mad og fællesspisning i Beboerhuset Stenhytten. De mange fremmødte hyggede sig sammen, og ikke mindst de talrige børn havde en spændende aften med leg og sjov. En enestående stemning som kun opleves, når flere familier med mange børn er sammen. Arrangørerne havde fuld tillid til deltagerne: Øl og vin kunne købes ved selvbetjening.
Koldeste Skt. Hans siden 1933?
Af hensyn til at børn skulle hjem og i seng, blev bålet tændt allerede  kl. 2030. Det var efter sigende den koldeste Skt. Hans siden 1933, og det blæste kraftigt. Først flammede bålet kraftigt op, men så døde det ud  og var meget svært til at få til at blusse op igen, men det lykkedes til sidst. ”Jeg ville skrive: De kæmpede og kæmpede”, sagde Naboskabets Lise Ledet.
Endelig kunne Midsommervisen synges, og da var det blevet så koldt, at de fleste helst ville hjem. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.