Volley er også blevet sat i gang. Det foregik ved siden af multibanen, hvor der er en sandbane til at spille beachvolley på. Det sker om tirsdagen og om torsdagen fra kl. 11 – 15.
I dag blev man delt op i 3 hold, alle holdene spillede mod hinanden.
Der var ikke mødt ret mange op til volley, det fleste af børnene syntes, at basket var sjovere og at man kunne vinde flere præmier.
Dagens spiller
Det var en hård dag for nogle af børnene, nogen af dem blev meget trætte og gad ikke mere. Nu var det tid til at finde dagens spiller. Arian og Christian blev enige om, at det var den 14 årige Omar med somalisk baggrund.
’’Han blev valgt som dagens spiller, fordi han ikke larmede, han blev ikke sur, han spurgte ikke efter præmier og fordi han var stille, ‘’ siger Arian
’’Jeg vidste slet ikke jeg var så god til volley, som jeg var i dag. Jeg har aldrig prøvet det før, men jeg kan stadigvæk finde ud af det. Jeg blev også meget chokeret efter at jeg fik præmier, ‘’ lyder det fra Omar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.