Nu kan alle lånere være med til bestemme, hvad der skal stå på hylderne på bibliotekerne i Århus.    
Hvorfor har biblioteket aldrig de seje og trendy romaner, som mine venner fortæller om? Sådan er der sikkert mange der har spurgt sig selv, når høsten langs bibliotekets hylder ikke rigtig har kastet noget nyt af sig. Men nu er der lys forude. Nu kan du selv være med til at foreslå hvilke bøger, CD´er eller DVD´er bibliotekerne skal købe. Har du set, hørt eller læst om en ny roman eller CD som du bare må have fat i, så gå ind på www.aakb.dk/mit_forslag og foreslå at lige netop den bog bliver købt til glæde for andre.

Fremover vil Århus Kommunes Biblioteker sætte endnu mere fokus på tips fra lånerne, og så snart et forslag dukker op i databasen, står der en bibliotekar klar til at købe materialet ind.
Mediekoordinator Elsebeth Vindahl, IT og Kommunikation forklarer:
“Bibliotekerne er for alle. Vores filosofi er, at brugerne er gode til at spotte nye tendenser. Vi vil gerne sikre et godt service- og medietilbud til alle lånere, og det gør vi bedst ved at lytte til deres behov og forslag. Globaliseringen betyder jo, at flere og flere stifter bekendtskab med andre kulturer f.eks. i form af  udenlandsk skønlitteratur, og det skulle gerne afspejles i vores indkøbspolitik”.
Alle lånere som foreslår nyt materiale til bibliotekets hylder får svar hurtigst muligt, og det vil også være muligt at reservere bogen til sig selv på forhånd, – hvis altså ikke din ven skal have lov at læse den først.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.