Vi søger nye borgerjournalister her på www.aarhusvest.dk, og hvis du spekulerer på, om det kunne være noget for dig at tage et journalistkursus i efteråret, så kan du høre lidt mere på et info-møde vi holder.

onsdag den 20. august kl. 17 kan alle interesserede komme til Vejledningscenter for Uddannelse og Arbejde, som ligger på Dortesvej 23, st.th. Her vil projektleder Birger Agergaard fortælle om portalen og vise eksempler på historier, der har gjort en forskel.

Uddannelsesguide Abdi-RAhman Iidle vil fortælle om, hvilke fordele man kan få ved at blive borgerjournalist. Er man studerende og indvandrer, kan man eksempelvis blive bedre til at skrive opgaver under studiet, og mange brænder også for at fortælle de gode historier fra bydelen.

Til stede er også en af de nuværende borgerjournalister, Elsebeth Frederiksen, der vil fortælle om at være borgerjournalister, hvilke muligheder det giver, og hvor meget tid hun bruger på det.

Vi serverer kaffe, sodavand og frugt til mødet, som ventes at vare en time til halvanden.

Praktisk info
Læs en beskrivelse af kurset her.

Der er deadline for ansøgninger på søndag den 24. august, og du skriver en kort ansøgning til Birger@bydele.dk . Derefter vil der blive indkaldt til et møde i Tousgårdsladen, hvor kursisterne skal beslutte sig til en ugedag, hvor flest mulige kan deltage.

Og SÅ går kurset ellers i gang! 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.