Et korps af frivillige kan nu ses om aftenen i Gellerup. Efter to brande og forsøg på en tredje brand i en daginstitution siger en gruppe frivillige, at nu kan det være nok.
Borgmester Nicolai Wammen har allerede været ude med en ros af initiativet:
”Det er et meget flot initiativ, når beboerne i Gellerup på den måde selv medvirker til at skabe ro. Det viser med al tydelighed, at langt de fleste borgere i området er trætte af ildspåsættelser og anden bal-lade og bare ønsker at leve et trygt og fredeligt liv,” siger Nicolai Wammen.
Allerede i dag gør politiet, kommunen og mange andre et stort arbejde i Gellerup – men korpset af frivillige beboere vil styrke den samlede indsats, mener borgmesteren.
”De frivillige i Gellerup har min fulde opbakning. Jeg vil samtidig op-fordre forældre i området til at leve op til deres ansvar og sørge for, at deres børn og unge ikke bliver involveret i uro og hærværk”, siger borgmesteren.
Fortsætter i aften
Helle Hansen fra Gellerupparken har været med til at tage initiativet. Hun siger:
“Indsatsen fortsætter hen over weekenden. Der er samlingi i aften (fredag) kl. 19.30 i Yggdrasil, hvorefter vi går ud i halvanden time. Kl. 21 mødes vi igen og snakker om, hvad vi har oplevet – og så går vi igen en tur på halvanden time – inden vi går hjem ad ved 23-tiden…..”
 
Helle Hansen håber, at mange vil møde op og bakke op – og sige det videre til venner, foreninger og andre, som kunne tænkes at ville gå med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.