Torsdag aften den 30.oktober tændes stearinlys i forretninger på Brabrand Hovedgade. Otte forretninger holder åbent til kl. 22 med løfte om stemning og oplevelser. Børnene kan vinde præmier ved at tælle stearinlys. Flere af forretningerne indbyder børn og voksne til at være med i andre konkurrencer. Og der vil være mulighed for at hente et godt efterårstilbud med hjem.
Arrangementet er kaldt ’Open by night’. Sammen med et græskarhoved på indbydelsen i forretningerne lægger der op til amerikansk halloween-(u)hygge på Brabrand Hovedgade.
Elevprojekt bag ‘Open by night’
Initiativet kommer fra ’Bolettes Blomster’, som har halloween temauge fra mandag den 27. oktober til og med lørdag den 1. november. Indehaveren Ann Tind Østrup fortæller, at forretningens elev Louise Jessen står bag ideen til en aften med liv i gaden.
Louise Jessen røber, at ’Open by night’ hænger sammen med et fagprojekt, der afslutter hendes læretid. Inden hun afslutter sin uddannelse til februar, skal hun udarbejde en rapport om torsdag den 30. oktober på Brabrand Hovedgade.
En god anledning til at samles på Hovedgaden
“Brabrand har meget at byde på, og der er meget fællesskab. Men der er brug for flere anledninger til at samles,” mener Louise Jessen: “Jeg håber, vi får en masse mennesker at se, og at de alle sammen vil få nogle gode oplevelser på Brabrand Hovedgade.”
Irene Nielsen er i blomsterforretningens baglokale i gang med en flot buket. Hun lover åbent binderi torsdag aften: “Vi rykker arbejdet med at binde blomster ud i butikken og viser, hvordan en buket bygges op.”
Og er du i tvivl om, hvilken vin du vil servere til andestegen mortensaften, kan vinsmagning i Brabrand Vinhandel torsdag aften være til hjælp.
Louise Jessen tør – med et hemmelighedsfuldt glimt i øjet – ikke udelukke, at der dukker et spøgelse op på Brabrand Hovedgade torsdag aften.
En fremtidsdrøm
Hvilke fremtidsdrømme har en initiativrig elev som Louise Jessen?
Jo, – hun håber på en forretning som ’Bolettes Blomster’ et sted som Brabrand Hovedgade, hvor man kender sine kunder, og ved, hvad de gerne vil have.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.