Det er både titlen på den nye bog om Urban-programmet, og det er samtidig sekretariatsleder Sonja Mikkelsens opsamlende ord om det skib, der blev sat i søen i 2002 og nu er kommet i havn. Ved årsskiftet 2007/2008 sluttede programmet,.
Skeptikerne stod i kø i starten, som da også var noget tøvende med få aktive deltagere. Men i januar 2004 – efter den første Vestbysamling – skiftede stemningen, og aktive borgere satte sig i spidsen for en lang række projekter.
2000 af bydelens 20.000 borgere har været med til at gennemføre aktiviteterne.
Urban-programmet har støttet 69 projekter og selv skudt op mod 85 mio. kr. i dem. Projektmagerne  har desuden skaffet andre midler fra eksempelvis Integrationsministeriet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.