Tilmelding til lederuddannelse for unge (14-30 år) i Herredsvang er startet. Unge i Herredsvang kan tilmelde sig ved at sende en SMS til 1919 med teksten ’sporttrack ung’ efterfulgt af dit fornavn og efternavn. Eller ved at sende en mail til ’tilmeld@sporttrack.dk’ med fornavn, efternavn og tlf.nr. I øvrigt er det også muligt at tilmelde dig på Facebook.
Uddannelsen foregår i Kulturhuset den 24. februar kl. 16-20 og den 7. marts kl. 10-18.30.
Kursus med dialog om indhold
Underviser er Kasper Mølgaard, som understreger, at kurset vil bygge på dialog med de unge. "Vi satser på aktive unge, der ønsker medindflydelse på forløb og indhold," påpeger Kasper Mølgaard, "jeg kommer med et udgangspunkt i form af en proces og nogle værktøjer. Men det er vigtigt at bygge på de unges egen viden og erfaring."
Kasper Mølgaard er projektkonsulent på Sporttrack. En dag om ugen er Kasper Mølgaard, projektleder Birna Ballisager og projektkonsulent Henriette Gaardbo samlet i DGI Østjyllands kontor i DGI-huset, hvor Birna Ballisager og Kasper Mølgaard holder til. Henriette Gaardbo træffes ellers i Globus1.
Henriette Gaarbo har stået for information til skoler, uddannelsesinstitutioner og klubber i Herredsvang. Hun understreger, at alle unge er velkomne. Det er bedst, hvis de unge tilmelder sig på forhånd, men også unge, der bare møder op tirsdag den 24. februar, vil komme med. Et hold skal helst være på mindst 12 og højst 15 deltagere. Kommer der flere, oprettes flere hold.
Bedre metode end ballade, – prøv den!
Alle unge er velkomne uanset etnisk eller anden baggrund. Kasper Mølgaard og Birna Ballisager bekræfter samstemmende, at der kun stilles krav om interesse og aktiv indsats, men du skal kunne følge undervisningen sprogligt og socialt.
Sporttrack er ikke bange for at udfordre unge, der tror, at ballade er vejen til at opnå noget: "I får mere ud af det, I lærer på vores unglederuddannelse om, hvordan I griber realisering af jeres ideer, drømme og ønsker an!"
Samarbejde med Fuglebakken KFUM
Birna Ballisager har aftalt praktik for de unge i Fuglebakken KFUM, som gerne har indvilliget i at hjælpe de unge med at starte et fodboldhold og skaffe baner som led i uddannelsen. Birna Ballisager taler begejstret om sit møde med Fuglebakken KFUMs bestyrelse og ser frem til, at sportsklubben holder arbejdet i gang sammen med de unge, når Sporttrack-projektet fortsætter lederuddannelsen for unge i et nyt område i Århus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.