Fra juni 2009 flytter Netto på Emmasvej. Ifølge Nettos udviklingschef Carsten Hadsbjerg skyldes det pladsmangel.
“I fremtiden vil vi gerne satse på butikker med over 1000m2 plads og en større parkeringsplads, end vi har her. Da det ikke har været muligt at udvide butikken, har vi valgt at flytte.”
Han ønsker ikke at oplyse, hvor butikken bliver flyttet hen.
Svært for børnefamilier og studerende
Hannin Joumah køber jævnligt ind I Netto, men har ikke hørt at butikken flytter. Hun er ud af en børneflok på fem, der alle bor sammen med deres mor i Gellerupparken, og siger at hun kommer til at savne at have en Netto tæt på.“Det bliver svært at finde et godt sted at handle når Netto lukker. Der er jo Føtex, men det er meget dyrt.”
Jeppe Carstensen, der er studerende, er heller ikke begejstret for udsigten til, at Netto lukker.
“Netto er en god butik for studerende og børnefamilier, da varerne er billige. Føtex er for dyrt, og Lidl er ikke så god kvalitet, så jeg tror jeg bliver nødt til at handle ind inde I byen , på vej hjem fra studiet. Når man flytter en butik som Netto, gør man også området mindre attraktivt at bo I.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.