Vores borgerportal for vestbyen får mandag en søsterportal. Her er syv borgere netop nu ved at uddanne sig som borgerjournalister. De skriver de gode historier, fotograferer og lægger selv historierne ind på den nye portal for Trige, Ølsted og Spørring: www.8380.dk Hjemmesidens adresse er logisk nok den samme som postnummeret, der knytter området sammen.

Borgernes egen portal åbner officielt mandag den 18. maj kl. 19 – og allerede inden da er det muligt at smugkigge.

Læs for eksempel historien om kommunens eneste godkendte handicapridecenter – det ligger i Trige. Eller historien om succesprojektet ”Spisestuen”, som nu kan fortsætte takket være helhedsplanen for Trige.
Borgerjournalisterne har også spurgt beboere om, hvad der gør det godt at bo i lokalområdet, og om der er noget, de savner.

Dækker lokalområdet tæt
De nye borgerjournalister er vidt forskellige både aldersmæssigt og kulturelt og har i flere måneder deltaget i et kursus for at lære at dække lokalområdet tæt.

Trige-områdets borgerportal oprettes i samarbejde med Boligforeningen Ringgården, der har to boligafdelinger i Trige. Men portalen er ikke for Trigeparken, men for hele lokalområdet. Portalen er i øvrigt tredje skud fra Det Boligsociale Fællessekretariat, som tidligere har oprettet www.aarhusvest.dk og www.vibysyd.dk
PS: Bor du i det vestlige Århus og vil gerne være borgerjournalist? Så kontakt Birger Agergaard på birger@bydele.dk eller 6130 8699.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.