Hvordan skal Gellerup se ud i fremtiden? Den første artikel i serien op til byrådsvalget handler om Gellerup og helhedsplanen. aarhusvest.dk har fået positive tilbagemeldinger fra fire byrådskandidater. De har sagt ja til at svare på en række spørgsmål som er væsentlige i valgkampen – spørgsmål, der tidligere har været behandet på portalen.

Elektronisk vælgermøde
Kandidaterne skal i denne uge svare på spørgsmål om Gellerup og helhedsplanen. Byrådet og Brabrand Boligforening har indgået en rammeaftale om, hvad der skal ske hvornår i Gellerup. Et hovedpunkt i aftalen er, at beboersammensætningen skal ændres, men hvordan skal det ske?

Hvilke af de forskellige løsningsforslag som aftalen ridser op falder bedst i kandidaternes smag og hvorfor?

Fire kandidater
 De kandidater, der indtil nu har meldt sig til at deltage er: Rabih Azad-Ahmad (R), C.A. Kragh Sørensen (C), Thomas Medom (SF ) og Knud N. Mathiesen (DF). Redaktionen håber, at også de partier, der endnu ikke er kommet med en tilbagemelding, vil slutte sig til efterhånden som valgkampen skrider frem.

Deltag i debatten
Det er også muligt for læserne at deltage i debatten. Det kan ske på portalens debatside. Kontakt også en af portalens journalister, hvis du har et spørgsmål, du mener kandidaterne skal svare på. Spørgsmålet skal vedrøre borgerportalens dækningsområde.

Hvad skal der ske i Gellerup
Kandidaterne får stillet en række spørgsmål om Gellerup. Skal der rives blokke ned eller er andre løsninger bedre? Hvad er det vigtigste byrådet kan gøre for Gellerup i den kommende valgperiode.  Få svar på disse og flere spørgsmål, når borgerportalen onsdag den 7. oktober offentliggør politikernes svar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.