En kendt, dansk kanon lyder i sin indledning "solen står op – en dag begynder". Og det sker jo hver dag. Mon ikke vi alle kender følelsen af at stå op en tidlig morgen og stresse på arbejde – mens vi under den gryende sol  tænker på alle de steder, vi gerne vil se?
Faktisk er det slet ikke nødvendigt at tage langt væk fra betonblokkene og hovedvejene med de mange biler for at få en naturoplevelse langt ud over det sædvanlige – måske en tidlig morgentur i Hasle Bakker inden man tager afsted på job kan gøre en forskel.
Lige så snart man kommer ind på Tovshøjskolens fodboldbane, begynder man at kunne fornemme, at der venter noget særligt lige om lidt – synet af bakken og dens træer bag ved fodboldbanen er så smukt, at det næsten tager vejret fra én.
Og bortset fra, at selv sådan en triviel ting som busstoppet ved Toveshøj virker smukt, er de mange vinkler på solens ståen-op velegnet til at skabe den ene "Monét" efter den anden.
Og lad os så til sidst få den omtalte kanon i sin fulde længde:
"Solen står op – en dag begynder solen er varmen, glædens symbol….             Alle mennesker her på denne jord ser dit lys og liv – din evighed. Ven i mørke og ven i lys – mon vi kan lære hvordan man glæder sig over at solen står op…
….og så videre i samme rille indtil man ikke gider mere:-)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.