Kong Frost er kommet til vestbyen. Nu er den første frost landet på bilernes ruder, og sneskraberen skal igen i brug. De mange frugter på træerne i år varsler ifølge de gamle vejrprofeter en hård vinter. Måske skal vi have kælken ud mange gange.

Gnavere i skabet
Musene invaderer os. Nu bliver det koldt og derfor gemmer naturens dyr sig. Mus og andre gnavere laver huler og efter vi mennesker har invaderet deres opholdssteder, kommer vi tæt på hinanden. Gnaverne elsker mange af de ting vi  har har i skabene, så et godt råd er og pakke mad og andet ind i gnaversikret emballage. Det kan være glas eller runde glasbeholdere.

Vand til fuglene
Giv fuglene mad men pas på. At fodre fugle er dejligt. De fleste fugle dør ikke af sult, men af tørst, så sørg også for frisk vand. Hvis du vil fodre fugle, så er her nogle råd for at undgå andet kryb ikke får fat i fuglefoderet.

Læg ikke foder ud om aftenen. Mange uønskede gnavere er nataktive og kan sagtens komme op på foderbrættet. Giv ikke foder på jorden, da det kan tiltrække andre dyr. Brug foderkugler og hæng dem op i dertil egnede beholdere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.