PIV – Hvad er det nu for noget? Det er en ny pigeklub i Århus Vest med base i Globus 1 i Gellerup. PIV er simpelthen forkortelsen for piger i Vest. Intitiativet er taget af nogle friske vestpiger og det er blevet hjulpet på vej af Idræts og Integrationskonsulent, Heidi Lytje Oehlers.
Klubben mødes første gang på torsdag og alle piger fra 16 år og opefter er meget velkomne. Det er klokken 18.00 i Globus 1. På åbningsaftenen bliver der vist film. "27 bryllupper" er titlen. Der er også lagt op til, at de fremmødte skal være med til at planlægge aktiviteterne for det næste halve års tid.

Her er nogle stikord fra projektansøgningen
P
Piger på spil.
Piger oplever verden.
Piger nyder livet.
Piger, piger kom og oplev noget nyt

I
I gang med livet.
I oplever verden.
I piv er der sport, musik og hygge.

V
Vind ungdomsminder.
Vi oplever verden.
Vil altid være gang i.

En del af aktiviteterne kunne være sport eller lektiehjælp – og klubben er kun for piger! 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.