Når man kommer til Bazarens grøntafdeling, må man lige stoppe op og indsnuse den helt særlige stemning, nyde duften og fortælle sig selv at man faktisk ikke er kommet til et eller andet eksotisk marked i langtbortistan, men blot til Brabrand.
Det overdådige syn af sirligt stablede frugter og grøntsager af alle mulige slags, gør det svært at begrænse sig og huske på at man kun har en bus til at fragte indkøbene hjem. Lækkerbidskener i hobetal og lige så mange gode tilbud gør det heller ikke ikke nemmere.
Og så melder tanken sig: kan de da virkeligt sælge så mange grønsager og så megen frugt herude, og hvad stiller de op med alt det slatne fra igår. For alt er struttende friskt at se på. Så ja, det må de kunne, eller også spiser de selv resterne hver aften.

Borgerportalens udsendte har også været i City Vest for at fange julestemningen der. Den inspirerende forskel er der blevet en fotoserie ud af. Kig med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.