Viby Bibliotek tilbyder i januar og februar kurser for begyndere i brugen af internet.

På kurset vil man få en times  introduktion om, hvordan internet fungerer og om, hvordan man søger på internet.  Bl.a vil bibliotekets hjemmeside med mulighed for at søge og bestille bøger og andre materialer  blive gennemgået, ligesom muligheden for selvbetjening på borger.dk  vil blive demonstreret.
Selvstændigt kursus i brugen af borger.dk
For dem, der er lidt mere interesseret i borger.dk, vil der blive afholdt et selvstændigt kursus. Borger.dk er borgernes indgang til det offentlige, og ved at bruge borger.dk  kan man spare turen til diverse offentlige kontorer. Det kan f. eks.  dreje sig om, hvordan man får et nyt sundhedskort (sygesikringsbevis), hvordan man skifter læge, hvordan man retter eller  tilføjer i årsopgørelsen til skattevæsnet o.s.v.
Efter begge slags kurser kan man fortsætte med at surfe på nettet og øve det, man har lært.
Deltagelse på kurset forudsætter et kendskab til brug af mus og tastatur.

Da der er et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig. De interesserede kan tilmelde sig ved at ringe til biblioteket på  tlf.nr. 89 40 95 55.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.