Tirsdag den 19. januar mødes kristendom og islam i Herredsvang Kulturhus – her er nemlig dialogmøde.
”Folkekirke & Religionsmøde” er et folkekirkeligt stiftssamarbejde, der har som mål at ”med udgangspunkt i evangeliets forkyndelse, at styrke den danske folkekirkes møde med andre religioner og livstydninger.”
Uformelle Former
Dette interessante møde mellem borgerne i området, Torben Tramm – sognepræst fra Helligånds Sogn, Radwan Mansour – Imam fra Brabrand, en kristen studerende, en muslimsk studerende og Kristen Skriver Frandsen – konsulent fra ”Folkekirke & Religionsmøde”, sker under uformelle former. Alle får først mulighed for at samtale ved caféborde, hvor man samtidig kan læske ganen med kaffe/the.

Derefter er det meningen, at man forsætter i større grupper med de fire eksperter som panel. Der lægges op til et møde, hvor alle religionsspørgsmål er velkomne, lige fra tørklædedebat og  sharialovgivning til spørgsmål om, ytringsfrihed, hævn og konvertering. Eller noget helt andet.  Kom bare og spørg løs.
Læs mere
På side 3 i beboerbladet Herredsvang.dk, kan du læse mere om baggrunden for dialogmødet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.