Handelshøjskolen blev grundlagt i 1939 og har i dag 7000 studerende og 530 medarbejdere. Med så mange elever er der behov for forbedringer af de fysiske rammer. Derfor udbygger Handelshøjskolen Århus Universitet, nu med en ny bygning både over og under terræn.
Det indeholder den nye bygning
Der laves parkeringskælder med plads til 130 biler. Cykelparkering med mulighed for omklædning samt et bad efter cykelturen til skolen. Med multirummet og velegnede undervisningslokaler er det muligt at gennemføre mange forskellige former for undervisning. Undervisningen vil foregå på anden og fjerde sal. Alle skal jo spise, så der er også et køkken i bygningen.
Følg med i byggeriet
Byggeriet består af kælder i to plan samt fem etager over terræn. Ibrugtagning vil ske i foråret 2012. Det er muligt at følge med i byggeriet på Handelhøjskolens hjemmeside. Byggepladsen er ikke et sted for andre end dem der skal være der, mange ting kan gå galt . ”Der vil senere være mulighed for at se byggepladsen inden for murene på en forsvarlig måde,” fortæller Lars Sørensen Fra Cubo Arkitekterne.

Handelshøjskolens hjemmeside
Se mere om byggeriet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.