Er man interesseret i at se,  hvordan en naturbørnehave midt i betonen fungerer, så er chancen der torsdag 20. maj fra kl. 15 til 17.
Naturbørnehaven Gudrunsvej 78 holder åbent hus som start på en ny tradition. Til daglig tager børn og voksne bussen til Ajstrup Strand, hvor børn fra Gellerup mødes med børn fra Langenæs. Men torsdag kommer børnene tidligt hjem. Pædagog Ane Høyrup fortæller:
"Vi åbner dørene for at vise hvordan det er at gå i naturbørnehave. Vi ønsker at blive mere synlige i området, at familierne får mere kendskab til os og det særlige vi kan i forhold til at udvikle børnenes danske sprog gennem kendskab til naturen, øve skoleparathed og støtte op om at børnene får venner i og udenfor Gellerup."
Se også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.