Sidste år holdt lektiecaféen på Viby Bibliotek sommerskole, hvor 32 børn og unge deltog for at få hjælp til lektierne og for at blive dygtigere. Succesen fra sidste år vil blive gentaget i uge 30 (de fem hverdage fra den 26. til den 30. juli).
Kompetente undervisere
Sommerskolen arrangeres af de frivillige tilknyttet lektiecaféen.

”Sommerskolen holder til i salen i underetagen på Viby Bibliotek, men afhængig af vejr og vind og hvad vi har lyst til, så vil noget af indlæringen nok ske udendørs,” fortæller Sanna Vinge Madsen, som arbejder som frivillig lektiehjælper hos Dansk Flygtningehjælp, og fortsætter:
”Underviserne vil dels være universitetsstuderende, dels pensionister med større eller mindre undervisningserfaring. Vi får stor hjælp fra Viby Bibliotek.”
Hjælp til matematik og sprog
”Indholdet i sommerskolen bestemmes i høj grad af de ønsker, børnene og de unge kommer med ved tilmeldingen på biblioteket. I år har vi  endnu bedre muligheder for at hjælpe de ældste af brugerne med matematik og sprog. Sommerskolen giver mulighed for at lære mere – gerne på en anden måde. Vi – dvs. børn og forældre, unge brugere og frivillige kommer til at kende hinanden meget bedre,” fortæller Sanna Vinge Madsen.
Dansk Flygtningehjælps Frivilliggruppe i Århus
Sommerskolen støttes økonomisk af Dansk Flygtningehjælps Frivilliggruppe i Århus (www.dfhaarhus.dk) , der har søgt og fået bevilget midler til de mange aktiviteter i Frivilliggruppens regi (tilskud til frivilligt socialt arbejde efter paragraf 18 i Lov om Social Service).

Tilmelding til sommerskole sker på Viby Bibliotek fra den 17. juni.
Tilmeldingsblanket til sommerskole

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.