Bybuspuslespil er ikke færdigt endnu
Torsdag den 24.06.10 havde byrådet møde omkring den nye busplan, som skal træde i kraft fra sommeren 2011. Overordnet set skal man vist ikke være sur, vred eller fortørnet over det. Der er nemlig blevet tid at gøre sin indflydelse gældende over for politikerne på rådhuset. Nok så vigtigt er det at det stadig er tid til at justere detaljer i busplanen. I hvert fald til august.
Detaljer omkring busplanen
Byrådet vedtog busplanen med det gundliggende busnet, som var sendt ud i høring. Men samtidig fulgte den beføjelse, at der stadig var plads til ændinger i busplanen.
Udtykket om at hvad er en detalje præcist, fik Jette Jensen fra Teknisk udvalg til at melde pas, da hun ikke kunne få at vide præcise ting i busplanerne. Derfor kunne hun som den eneste af de 31 byrådsmedlemmer ikke stemme for.
Eventuel løsning
Jan Ravn Christensen, SF er selv klar med ændrings forslag til busplanen. Ifølge Stiften er han ikke sikker på, at alle af etnisk herkomst kan gennemskue, at linie 15 bliver nedlagt.
Ligeledes kan han heller ikke forstå at forbindelsen fra Herredsvang til Hasle Torv bliver fjernet. Derfor stillede han inden byrådsmødet et forslag, som skal tilgodese både Herredsvang, Hasle Torv samt Gellerup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.