I denne uge sætter Gellerup Bibliotek fokus på Århus’ kandidatur til Kulturhovedstad 2017. Det betyder bl.a., at der vil være en løbende fotoudstilling på biblioteket, som borgerne i Gellerup/Toveshøj opfordres til at komme med bidrag til. Temaet for udstillingen er ”Skjulte steder – glemte oaser – glemte byrum”, og Gellerup Bibliotek udstiller naturligvis fotos fra lokalområdet. Kender man steder, som få andre kender, fine steder, oaser eller bare glemte byrum, er det altså bare med at finde kameraet frem, komme af sted og bagefter smutte forbi biblioteket. Det er en glimrende chance for at få præge udstillingen.
Om nogle uger, fra den 4. oktober, er der igen foto på programmet. Denne gang er det den professionelle fotograf Søren Kjeldgaard, der udstiller sine billeder fra Gellerup på biblioteket under titlen ”Gellerup en ny generation”. Han beskriver selv fotografierne som en ”personlig opdagelsesrejse i Gellerup”, hvor han besvarer spørgsmålet ”Hvordan ser du Gellerup?”. Udstillingen vises fra den 4. til den 30. oktober.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.