Det er nu en måned siden, at Foreningernes Hus i Gellerup holdt åbningsfest. De mange aktører i området – som er samlet i Samvirket – kan på tirsdag den 30. november høre, hvordan arbejdet med at samle områdets foreninger i den ene af Nordgårdskolens blokke skrider frem – og hvordan fremtiden tegner sig. Der er blandt andet skrevet en "grundlov" for, hvordan huset skal virke.
Det sker på Samvirkets kvartalsmøde. Men lige så interessant bliver det nok at høre Keld Albrechtsen fra Brabrand Boligforening orientere om helhedsplanen. Den blev politisk vedtaget sidste fredag af byrådet og Brabrand Boligforening, og nu er det beboernes tur til at afgøre, om der bliver en helhedsplan eller ej.
Også snak om moskeen
Den diskussion kommer efter, at "kvartalets forening" har præsenteret sig. Det er Forbundet af Islamiske Foreninger, der arbejder hårdt på at få placeret en moske i Gellerup – og helst få den integreret i Helhedsplanen.
Lokalpolitiet i Gellerup får også sit sædvanlige kvarter til at give status på kriminaliteten i området.

Endelig er der noget om en snart kommende festlig dag: "Gang i Gellerup – på den sjove måde". Gang i Gellerup er normalt en sommer-ting, men hvorfor ikke samle beboerne på en vinterdag? Det foregår i Tousgårdsladen lørdag den 4. december hele dagen. Se programmet i .  
I morgen fredag er sidste frist for at tilmelde sig kvartalsmødet, hvis man vil spise med. Man skal være medlem af Samvirket for at deltage på mødet – men det kan klares med en mail til samvirkesekretær Helle Hansen på helhan@aarhus.dk
www.samvirket.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.