Mange kvinder med anden etnisk baggrund end dansk efterlyser en mulighed for at blive bedre til at tale dansk. Derfor søger Kvindehuset i Aarhus frivillige, som bl.a. har lyst, tid og tålmodighed til at blive sprogven med en kvinde i Kvindehuset.
Lyst til at blive bedre til dansk
Mange nydanske kvinder har lyst til at forbedre deres mundtlige dansk, så de bedre kan klare sig i hverdagen.
Som sprogven skal du mødes med hende minimum en time om ugen, for eksempel i Kvindehuset, hvor I snakker sammen på dansk. Kvindehuset sørger for, at du som sprogven føler dig klædt på til opgaven.

For at blive god til dansk kræver det, at man bruger dansk og øver dansk så meget som overhovedet muligt. I Kvindehuset kan man deltage i dansk undervisning på tre forskellige niveauer, – som tillæg til selve undervisningen tilbyder vi kursisterne en personlig sprogven.

Et mødested for alle kvinder
Kvindehuset i Århus er et mødested for alle kvinder i Århus. Det er et sted hvor kvinder, uanset kulturel baggrund , religion og alder kan udfolde sig.Kvindehuset’ ligger i Viby på Myrholmvej 2, men har også kvinder i Århus Vest som målgruppe. Kvindehuset er finansieret af boligforeningerne i Århus via Det Boligsociale Fællessekretariat
Hvis du har tid og overskud til at blive sprogven kan du henvende dig til frivilligkoordinator, Susanne Toft, på 61 68 13 29/ frivillig@khaa.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.