Unge4Unge har i deres forebyggende indsats besluttet at lave faste ugentlige aktiviteter for Gellerup og Toveshøjs børn og unge. Aktiviteterne starter første maj og vil foregå i Nordgårdshallen, Globus1 og Gellerup Klatreklub ved svømmehallen.
Mange har efterspurgt faste aktiviteter
”Vi har ikke tidligere haft faste aktiviteter, men mange børn har efterspurgt dem, derfor har vi nu besluttet at starte faste aktiviteter i fodbold, dans og klatring fra 1. maj. Vi lader dem køre i tre måneder, hvorefter vi vil evaluere med klatreklubben og Globus1,” fortæller Wamid Hassan fra Unge4unge.

Til de faste aktiviteter har Unge4unge skaffet frivillige instruktører, der gerne vil give børn og unge fra Gellerup og Toveshøj en mulighed for at prøve kræfter med de forskellige sportsgrene.

Torsdag mellem 17-18 vil der være fodbold i Nordgårdshallen, og samtidig klatring på Nordens højeste væg i klatreklubben mellem 16-18. Søndag vil Globus1 lægge lokaler til to timers break dance og hip hop fra 17-19.
  
Flere udendørs aktiviteter
Unge4unge lover flere udendørs aktiviteter henover sommeren, nu hvor vejret er blevet bedre.

”Gellerup-området har cirka 4000 børn og unge under 18 år. Det er mange børn på et sted, og derfor synes vi, at det er vigtigt, at der er nogle aktiviteter, så de har noget at give sig til i fritiden.

Lige nu er vi ved at planlægge en kæmpe udendørs grillfest, hvor vi arbejder på at få ponyudlejning, hoppeborg og mega bordfodbold. Vi håber på at det kan blive i maj og gerne i Toveshøj, da den bydel ofte bliver glemt,” fortæller Wamid Hassan.

Sidste sommer havde Unge4unge også 80 unge med i Djurs Sommerland. Det var en succes, og derfor regner Unge4unge med at tage af sted igen i år.

Den 28. maj kan du på Festivalen ’I Love Gellerup’ på Kloster Torv møde frivillige fra Unge4unge.
www.unge4unge.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.