En troende muslim skal mindst en gang i sit liv foretage sin Hadj – en pilgrimsrejse til Mekka, hvis da økonomien og helbredet tillader det.
Blandt ritualerne er ritualer vandringen syv gange omkring den hellige Ka’ba. Nu bliver det muligt for dig at vise det store øjeblik for familien og vennerne derhjemme, når du befinder dig i Mekka.
Mekk’App er en ny mobilapplikation, udviklet til både iPhone og Android-telefoner. Med applikationen kan alle pilgrimsrejsende være synlige hjemme i eksempelvis Gellerup. Det vil kunne ses som små røde prikker på en storskærm, som Gellerupsekretariatet stiller op her i april ved Gellerupbadet, og som senere skal være informationstavle på Verdenspladsen, når den etableres i 2014.
Det meste af tiden vil storskærmen fungere som info-tavle for Helhedsplanen, men jævnligt vil projektoren skifte over til real time billeder fra nogle af de byer, som er vigtige for beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. En af dem er Mekka.
Du kan få anvisning på, hvordan du installerer applikationen her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.