Er du helt vild med fodbold og går med en træner i maven? Eller elsker du at danse hiphop og breakdance, og kunne tænke dig at lære at undervise? Så har du her muligheden for det, og så er det endda gratis.
Unge fra Viby Syd er inviteret – og det foregår på Ellekærskolen i Århus Vest.
Idræt+ giver dig chancen for at tage en af de to uddannelser, hvor du igennem sjove øvelser, teori og praksis kan afprøve, om det at være træner er noget for dig. Du får lov til selv at være aktiv, mens du bliver undervist af dygtige trænere i, hvordan man træner andre. Efter kurset vil du får et kursusbevis, som kan hjælpe dig både på CV’et og til at få job i en lokal klub.
Få en masse værktøjer og redskaber med dig
På uddannelsen vil du bl.a. blive undervist i, hvordan man kombinerer leg med træning, skaber et trygt og positivt træningsmiljø og hvordan man sikrer, at alle elever oplever, at de er en værdifuld del af holdet og fællesskabet. Efter uddannelsen vil du have en masse redskaber og værkstøjer til at undervise børn i enten dans eller fodbold, og du kan tilrettelægge en træning, hvor alle oplever succes og føler sig trygge.
Alle unge mellem 15-19 år fra Bispehaven, Trige, Tilst og Viby Syd kan tage de to uddannelser.
Fodboldtræneruddannelsen er tre lørdage, hhv. d. 21. april, 5. maj og 19. maj fra 12-18 ved Ellekærskolens fodboldbaner, Jernaldervej 5, 8210 Aarhus V. Tilmeld dig her.
Dansetræneruddannelsen er tre lørdage, hhv. 14. april, 28. april og 12. maj fra 12-18 i Trivselshuset, Hasle Centervej 159, 8210 Aarhus V. Tilmeld dig her.
Tilmelding skal ske senest d. 13. april.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.