Afdelingsbestyrelsen på Toveshøj ser positivt på at lade Tousgårdsladen indgå i et tæt samarbejde med Foreningernes Hus og de andre parter, der vil blive en del af den ”hvide gård”. Forslaget har været til diskussion, og afdelingsbestyrelsen i Toveshøj er positiv.
”Det giver en masse nye potentialer og konstellationer og endog nye ideer på tværs af flere foreninger og frivillige. Det vil gavne Gellerupparken og Toveshøj mere end den nuværende placering, idet mange beboere i Toveshøj har følt, at Foreningernes Hus har været langt væk,” siger afdelingsformand Anett S. Christiansen.
Naturligt med samarbejde
Hun nævner en lang række aktiviteter i Laden – som i høj grad anvendes af Toveshøjs beboere. Og tilføjer, at Bikubenfonden har finansieret en halvtidsstilling i to år, så både denne medarbejder plus den halve husmand kan sætte en række aktiviteter i gang.
”Så vi kan se, at mange af de aktiviteter naturligt kan indgå i et samarbejde med Foreningernes Hus og de andre parter på den hvide gård,” siger Anett Christiansen og understreger dog, at de nuværende traditioner i Laden skal fortsætte, og at bestyrelsen Tousgårdens Venner får en central rolle i samarbejdet
Anett S. Christiansen forestiller sig også, at den nye konstruktion kan give en afklaring af Ladens fremtidtige funktioner, når det kommende Sundhedshus i Toveshøj er bygget. Det skal overtage nogle af Ladens funktioner
”Det er oplagt at tænke Laden ind som et alternativ til andre muligheder i området – det giver rigtig god mening for os alle i sidste ende.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.